Ήμουν αιώνιος φοιτητής, πήρα το πτυχίο στα 53 μου – Newsbeast

By | 30 Οκτωβρίου, 2020


Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης ο οποίος μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στην σειρά «Δύο Ξένους».

«Βλέπω τον εαυτό μου τώρα στους Δύο Ξένους και δεν μου αρέσει που πέρασαν τα χρόνια» ανέφερε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί πλέον στα θέατρα και τα νέα δεδομένα τα οποία έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, ο ηθοποιός χαρακτήρισε τους θεατές «ήρωες».

«Οι θεατές είναι ήρωες που έρχονται με τις μάσκες τους στο θέατρο. Παλαιότερα ήταν ντροπή να μπει ένας ηθοποιός στο ταμείο ανεργίας, τώρα είναι στόχος. Έχω μείνει άνεργος αρκετές φορές» ανέφερε.

«Είτε πεθάνω λόγω γήρατος είτε λόγω πείνας, θα πέσω μαχόμενος. Με ενοχλεί πάρα πολύ που στο χώρο μας είναι άτομα εκτός υποκριτικής. Δεν θα καταστρέψουμε ένα επάγγελμα ακόμα και αν ένα μοντέλο το αξίζει. Το θέατρο δεν είναι η εύκολη λύση» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Σταμούλης εξήγησε γιατί πήρε πτυχίο στα 53 του χρόνια. «Ήμουν αιώνιος φοιτητής, πήρα το πτυχίο στα 53 μου. 35 χρόνια χρωστούσα ένα μάθημα» είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

https://www.youtube.com/enjoy?v=bMBEJNW26Rs

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.