Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος με κορονοϊό – Σε καραντίνα το J2US – Newsbeast

By | 30 Οκτωβρίου, 2020


Ήταν πρώτος ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αποκάλυψε πως νόσησε με κορονοϊό. Ακολούθησε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η οποία με ανάρτηση της στα social media αποκάλυψε κι εκείνη πως είναι θετική στον covid 19. Και τώρα, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος βγήκαν, επίσης, θετικοί στον κορονοϊό.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το J2US να μην βγει ούτε το επόμενο Σάββατο και να μπουν όλοι προληπτικά σε καραντίνα για τις επόμενες 15 μέρες.

«Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα demonstrate. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους».

Resource url

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.