Μυστικά ομορφιάς που θα θέλατε να γνωρίζατε εδώ και καιρό – Newsbeast

By | 30 Οκτωβρίου, 2020Ο υπέροχος χώρος της ομορφιάς κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία για να ανακαλύψει κανείς χρειάζεται χρόνος και πολλές δοκιμές. Όσες δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου για να πειραματιστείτε, παρακάτω θα βρείτε τρία μυστικά που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε εδώ και καιρό.

Πείτε αντίο στα σφουγγάρια μακιγιάζ

Τα ειδικά σφουγγάρια μακιγιάζ σας βοηθούν να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει και κάποιο «κόστος». Συνήθως απορροφούν περισσότερο υγρό από το μέικ απ σας και έτσι στο πρόσωπό σας καταλήγει μικρότερη ποσότητα.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα Να χάνετε πολύτιμο προϊόν και να αγοράζετε συχνότερα μέικ απ αλλά και σφουγγαράκια. Η λύση είναι να εφαρμόζετε το μέικ απ σας με τα ειδικά πινέλα, καθώς χάνετε λιγότερη ποσόσητα από το προϊόν, ενώ επιτρέπουν μια πιο ομοιόμορφη εφαρμογή από ό,τι το σφουγγαράκι.

Παγώστε το eyeliner

Αν έχετε παρατηρήσει ότι το eyeliner μετά από κάποια ώρα που το φοράτε αρχίζει και «τρέχει» τότε υπάρχει σίγουρα πρόβλημα. Για να το λύσετε οι ειδικοί συστήνουν να το βάζετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά πριν την εφαρμογή του.

Χρήσεις για την παλιά σας μάσκαρα

Το ότι σας τελείωσε η μάσκαρα και την ανανεώσατε με μια καινούρια δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να πετάξετε την παλιά. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πλύνετε καλά το βουρτσάκι της, να το αφήσετε να στεγνώσει και να το χρησιμοποιείτε στο εξής για να δίνετε το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια σας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Supply url

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.