Ο Ρίτσαρντ Χάμοντ πούλησε κάποτε τη Ferrari του για να πληρώσει το… νοίκι – Newsbeast

By | 30 Οκτωβρίου, 2020


Ο τηλεοπτικός αστέρας Ρίτσαρντ Χάμοντ περιέγραψε μια άβολη στιγμή στη ζωή του όταν παρουσίαζε το «Top Gear».

Είχε μετακομίσει σε ένα σπίτι στο Λονδίνο κοντά στο στούντιο της εκπομπής, για να μειώσει τα έξοδα και τον χρόνο μετακίνησης, αναγκάστηκε ωστόσο να επιστρέψει οικογενειακώς στα παλιά του λημέρια, επειδή δεν άντεχαν τη ζωή στη μητρόπολη.

Το νοίκι έτρεχε όμως και ο ιδιοκτήτης του νέου σπιτιού ήθελε 6 νοίκια, όσο στοίχιζε δηλαδή η Ferrari 550 Maranello του 1998 που είχε ο Χάμοντ στην κατοχή του.

Πριν από μερικές βδομάδες, οι Mike Fernie και Harry Metcalfe, παρουσιαστές της εκπομπής του YouTube «DriveTribe», τον έφεραν ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του αυτοκίνητο, όπου και εξήγησε γιατί το πούλησε.

Ο Χάμοντ είχε βέβαια 6 αυτοκίνητα εκείνη την εποχή, αν και η Ferrari ήταν το αγαπημένο του. Πλέον ο παρουσιαστής του «The Grand Tour» δεν παλεύει ακριβώς για την επιβίωση, έχοντας περιουσία 28 εκατ. λιρών.

«Ήμουν ταπί», είπε στη διαδικτυακή εκπομπή, «είχα μια Ferrari, αλλά δεν είχα εισόδημα για να την κυκλοφορώ. Οπότε δεν είχα επιλογή, έπρεπε να φύγει. Έπρεπε να την πουλήσω για να πληρώσω το νοίκι σε ένα σπίτι που δεν ζούσα»…

https://www.youtube.com/check out?v=E7EEC35UtoQ

Supply link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.