Πώς να διατηρείτε φρέσκα τα τρόφιμά σας – Newsbeast

By | 30 Οκτωβρίου, 2020Κουραστήκατε να πετάτε τρόφιμα πριν καν προλάβετε να τα χρησιμοποιήσετε για το σκοπό που τα αγοράσατε Παρακάτω θα βρείτε τρεις έξυπνες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Έλεγχος υγρασίας

Τοποθετήστε στο κάτω μέρος των ραφιών και συρταριών του ψυγείου σας χαρτί κουζίνας ή χαρτοπετσέτες. Αυτές θα απορροφήσουν την υπερβολική υγρασία και θα κρατήσουν πολλά τρόφιμα φρέσκα, ώστε να μην σαπίσουν πρόωρα.

Οργανώστε τα γεύματά σας

Ένας τρόπος για να μην χρειαστεί να πετάτε τρόφιμα που ξεμένουν στο ψυγείο ξεχασμένα είναι να οργανώνετε τα γεύματά σας βάσει των πρώτων υλών που υπάρχουν σε αυτό, σκεπτόμενοι πάντα την διάρκεια ζωής που έχουν μέχρι να λήξουν ή να χαλάσουν. Για παράδειγμα αν έχετε μια σακούλα σπανάκι στο ψυγείο σας που βρίσκεται λίγο πριν το τελικό στάδιο πριν την πετάξετε, θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε σε μια πλούσια και χορταστική ομελέτα την επόμενη ημέρα.

Κάντε σωστή προετοιμασία

Καθαρίστε και προετοιμάστε τα φρέσκα τρόφιμα που μόλις έχετε αγοράσει σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε σκοπό να τα χρησιμοποιήσετε. Εάν κάνετε την προπαρασκευή μόλις τα αγοράσετε υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να τα χρησιμοποιήσετε πιο άμεσα για τον σκοπό που τα είχατε αγοράσει εξαρχής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.