Πώς να φροντίσετε σωστά τα νύχια σας ανάμεσα σε δύο μανικιούρ – Newsbeast

By | 30 Οκτωβρίου, 2020


Εάν τα νύχια σας δεν φαίνονται τόσο λεία, ενυδατωμένα ή το σύνηθες υγιές τους χρώμα μοιάζει να έχει αλλοιωθεί, υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε μεταξύ των ραντεβού σας για μανικιούρ, ώστε να βελτιώσετε την εικόνα τους.

Το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθείτε να διατηρείτε τα νύχια σας ενυδατωμένα με τη χρήση ενός ειδικού ορού, που διεισδύει στο δέρμα για να θρέψει βαθιά και να ενυδατώσει την επιδερμίδα γύρω από αυτά, ενώ εξομαλύνει και ενισχύει τα νύχια αφήνοντας μηδενικά λιπαρά υπολείμματα.

Επιπλέον, η χρήση μικρής ποσότητας ενυδατικού λαδιού για τα πετσάκια συνιστάται από τους ειδικούς, καθώς το δάγκωμά τους αποτελεί έναν από τα κοινά αίτια για επιπλέον ζημιά στα νύχια. Αξίζει να γνωρίζετε, δε, ότι το δάγκωμα των παρανυχίδων μπορεί να προκαλέσει ακόμη και λοιμώξεις των δαχτύλων, καθώς εκθέτετε το τραυματισμένο δέρμα στα δάχτυλά σας σε διάφορα βακτήρια.

Αυτό, ωστόσο, που πρέπει να ακολουθήσετε εκτός από την περιποίηση των νυχιών σας, δεν είναι άλλο από μια ισορροπημένη διατροφή, καταναλώνοντας τα σωστά θρεπτικά συστατικά τα οποία δρουν συμπληρωματικά με την ενυδάτωση των νυχιών σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε στη διατροφή σας τροφές γεμάτες με βιοτίνη (Βιταμίνη Β7) ή συμπληρώματα με αυτήν, καθώς η ανεπάρκεια βιοτίνης οδηγεί σε αδύναμα νύχια.

Resource backlink

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.