Tester parfums Μύθοι και Αλήθειες

By | 20 Μαρτίου, 2021

Tester parfums Μύθοι και Αλήθειες

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι διαφορές μπορεί να έχει ένα μπουκάλι Tester με το αντίστοιχο του κανονικό αρώματος; Εμείς στην Venera.gr ως ειδικοί θα σας πούμε ότι το πιο σημαντικό στοιχείο, στο άρωμα παραμένει το ίδιο. Αν και κάποιοι λένε ότι τα αρώματα Tester μυρίζουν πιο έντονα ή έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αυτό δεν είναι αλήθεια. Μην ξεχνάμε ότι ο βασικός σκοπός του κάθε tester είναι να το μυρίσει ο πελάτης πριν το αγοράσει στην κανονική του συσκευασία και αν αποφασίσει ότι του αρέσει να το προχωρήσει στην αγορά του.

 

Η πιο σημαντική διαφορά ανάμεσα σε ένα tester και ένα κανονικό αρώματος είναι η χαμηλότερη τιμή. Η σαφώς πιο φθηνή τιμή των tester επιτυγχάνεται με την παράλειψη του αυθεντικού πώματος και των γραφικών στοιχείων που αναγράφονται στο μπουκάλι ή την συσκευασία και που ουσιαστικά το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα. Ουσιαστικά τα tester πωλούνται σε μια φθηνή συσκευασία από χαρτόνι, χωρίς ζελατίνα και καπάκι και υποχρεωτικά αναγράφουν τη λέξη “tester” στο εξωτερικό τους ώστε ο πελάτης να γνωρίζει ότι πρόκειται για άρωμα δοκιμής. Έτσι οι κατασκευαστές αρωμάτων μειώνουν σημαντικά το κόστος παραγωγής.

 

Όταν άνοιξε το e-shop Venera.gr δεν προμηθευόμασταν τα προϊόντα tester και δεν τα είχαμε στοκ αποθήκης διαθέσιμα προς πώληση. Παρ’όλα αυτά υπήρξαν πολλοί πελάτες που ζητούσαν τα tester του αγαπημένου τους αρώματος για να το δοκιμάσουν πριν το αγοράσουν. Μετά από έρευνες αγοράς και αναζητήσεις βρήκαμε προμηθευτές οι οποίοι μας έδωσαν αυθεντικά και γνήσια tester από τους επίσημους οίκους, τα οποία προσφέρουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Αν θέλετε την γνώμη μας, εμείς δεν θα προτείναμε να αγοράσετε αρώματα tester στην περίπτωση που θέλετε να τα κάνετε δώρο, καθώς συνήθως το καπάκι και τα γραφικά συμπληρώνουν την εμπειρία που προσφέρει το κάθε άρωμα και πολλές φορές αρκούν για να μετατρέψουν το άρωμα από είδος περιποίησης σε ένα αληθινό διακοσμητικό στοιχείο. Αν όμως που ψάχνετε να αγοράσετε για προσωπική χρήση ένα άρωμά σε χαμηλότερη τιμή ή θέλετε να δοκιμάσετε ένα καινούριο άρωμα που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά τότε το tester είναι ιδανική επιλογή για εσάς!

 

Η κατάλληλη επιλογή κατάλληλου αρώματος μπορεί να είναι μια απαιτητική διαδικασία για τον καθένα ειδικά όταν αναζητάτε κάποιο άρωμα σε online shop. Στη Venera.gr πιστεύουμε πως ο παραδοσιακός τρόπος στην επιλογή του κατάλληλου αρώματος χρειάζεται να γίνει με φρόνηση ή ανάλογα με την περίσταση, δηλαδή για ιδία χρήση ή για δώρο. Και αν είναι για δώρο πόσο αγαπημένο είναι το πρόσωπο που θα το δωρίσουμε.  Καθώς τα αρώματα ολοένα και περισσότερο βασίζονται στο marketing με βάση το φύλο – γυναίκα ή άνδρας – βασικό ρόλο στην προώθηση τους παίζουν τα διάσημα πρόσωπα και οι celebrities που τα διαφημίζουν, στα περίτεχνα μπουκάλια και τις ακριβές διαφημίσεις στην τηλεόραση, εμείς πιστεύουμε πως είναι καλύτερο να βασιζόμαστε στο περιεχόμενο που υπάρχει εντός του μπουκαλιού όταν θέλουμε να διαλέξουμε ένα άρωμα. Αφού το δοκιμάσουμε στο τέστερ θα ξέρουμε αν θα το αγοράσουμε ή όχι.

 

Έτσι η επιλογή ενός αρώματος δεν πρέπει να προσδιορίζονται με βάση το φύλο, την περίτεχνη  συσκευασία, αλλά να δίνει βάση στα συστατικά και τα αιθέρια έλαια να είναι κορυφαίας ποιότητας ώστε να δημιουργούνται μοναδικές μυρωδιές που διαρκούν για ώρες. Χρειάζεστε ίσως κάποια βοήθεια στο να επιλέξετε κάποιο Venera.gr γυναικείο τέστερ άρωμα; Κανένα πρόβλημα, εμείς έχουμε συγκεντρώσει στο σαιτ μας όλα εκείνα που πρέπει να σκεφτείτε πριν λάβετε την απόφαση αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.